Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar jag kunde förmedla men kan inte längre forma orden ...




tankar i natten

orden krymper under pennans bly
sitter och väntar på att dagen ska gry

hjärtat slår oförtrutet vidare i mitt bröst
har för länge sedan slutat vänta på din tröst

jag bara finns men inget mer
tårarna har sinat men munnen ler

dagar går...jag fyller dem med liv
ett steg närmare friden är nästa kliv

försöker se framåt men fastnar lätt i tiden
är rädd för att hjärtat ännu inte tagit sista striden

bäddar för natten då jag andas lätt
drömmarna fångar in mig på tusen sätt

jag lättar ankar för en liten stund
själen får vila...sakta faller jag i blund





Fri vers av Ullagulla
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-19 23:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
så lämnar vi efter oss en dag
i morgon var det 'igår'
2010-08-25

  ~Leonardo~
Nästan som den här "somna in" .
Vemodigt...men att få somna in är skönt..det ger frid och ro.
Jag älskar att sova....
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla