Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dejting sucks...


En första träff

Jag undrar vad han såg
eller blundade han för att slippa se
att jag inte föll in i hans bild av hur kvinnan ska vara
att jag inte lyssnade in hans behov i första hand
att jag vågade stå upp för mig själv

Han undrade varför jag inte släpper in
varför jag inte släpper loss
men varför ska jag?
när inte ens konturerna av det som ska föreställa mig faller inom ramen för hur jag borde vara

Ett kort möte förbehållslöst
men som ändå sveper in mig
i ännu ett osynligt lager av sorg
när ska det någonsin bli okej att vara jag
hela vägen ut…




Fri vers av Ullagulla
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-16 11:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslofull och i beröring
2018-08-20

  Quasimodo
Synd och sorgligt när det inte går samman, men ingen större vinst med att passa in för att det ska fungera, fortsätt att vara du med det du är!
2018-08-16

  ~Leonardo~
Så olika, tänker jag först!
Att ta in och se en annan person kräver ju lite av en själv! Tråkigt att dejten blev så fel.
Tänker också att det tar tid att känna någon.
Hmm skulle vilja veta mer. kram från mig!
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla