Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan regnet

strax innan de första dropparna föll
kände jag vindarna tillta
de svepte med mig
och tomheten grep tag

ännu en promenad
utmed denna välbekanta stig
stenarna under skorna
mörkret som äter upp

jag blundade hårt
vek mig för mitt ömmande hjärta
så som skoskavens ärr
blottade denna trötta själ

så där strax innan de första dropparna föll
kände jag hjärtslagen åter
piskade att slå
tills dess jag kommer hem






Fri vers (Fri form) av Ullagulla
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-05 21:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra med känsla ....
2016-11-29

    ej medlem längre
Kampen mot det yttre, regnet, kylan och tristessen ger resultat. Skönt att läsa


2016-11-05

  Quasimodo
En vandring under öppna skyar, med ömmande känslor, med smärta och sorg, men med ett hjärta som slår för liv!
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla