Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smak av honung

för det är när jag följer hjärtat
som den kommer
den där spirande känslan av helande
att inte bry sig om yttre omständigheter
att alla borden eller måsten
dimmar ut och försvinner

förmaningar hjälper inte
vetskapen om att allt är en dröm
en bubbla som kommer spricka
varningens ord är sagda
släpp inte in
låt det vara
det är inte för dig

jag vet

men smaken av honung
finns redan på mina läppar...






Fri vers av Ullagulla
Läst 429 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-16 11:28



Bookmark and Share


  Epione VIP
Fin och jag tycker om honung fast den klibbar sig fast och kan ge mersmak men också hål. Skönt att du är tillbaka här igen.
2015-06-25

  Lars Hedlin
Underbart skriftat! Tycker om! :)
2015-06-22

  ~Leonardo~
Fint betraktat, känsla kan bli viktigare än förnuft någon gång. svårt att balansera när man berusas av honungen. Gillar dina ord.
2015-06-17

    ej medlem längre
Hjärta mot hjärna.. denna ständiga kamp. Kort eller lång sikt.. vad är bäst?
Men som du skriver... när väl honungen finns på läpparna .. återstår bara en väg.
2015-06-16

  Quasimodo
Den smaken kommer alltid att finnas där och suget efter den, det i en skön bild här!
2015-06-16

  lodjuret/seglare VIP
god som en sådan där strut mjukglass i kiorren
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla