Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen gryr på din tunga




Strimmor av ljus


söker sig


in
mellan


hennes ben


Smeker insidan

av lusten



Drar ryggkotor

i brygga





Självlysande himlakroppar

stiger

över bröst


mot skuldra


Tvinnar mjuka
knopar

ur fingrar
och blonda




Särade

lena läppar




att skratta









Fri vers av Baystream
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-20 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna gillar jag mycket

erotisk poesi
när den är som bäst
... kittlar
2010-07-20

  Hawk
Riktigt bra!
Låter som ett långsamt, härligt uppvaknande.
2010-07-20

    Herr Ångest
Vackert så.. som en grenslös vacker gryning.. hehe :P
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream