Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort stund

inte alls
det där som du säger
om värme och närhet
en doft av rädsla
känslan av totalt värdelös
tom tid




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 237 gånger
Publicerad 2010-07-20 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment