Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10-10-2009


Minnet av en människa


Det du ser är inte.

Det är bara minnet av något
som ännu inte är
eller varit
men kanske skall bli.




Fri vers (Fri form) av näver de anima
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-20 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima