Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djuphavshaiku

 

visare på havsbotten

rör sig så långsamt

motsols och i dy




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 513 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-21 10:30



Bookmark and Share


  ulf olsson
Bra. Visare kan ju också vara "en som visar", men det kanske du redan har tänkt?
2011-02-13

  Mr Lindemann VIP
Klart och fin som ett årsgammalt vin
2010-07-23

  Lavinia Röd
Intressant! Sitter och funderar över vad "visare" är.....
2010-07-21

  TrollTörnTrappan VIP
Dessutom liknar klockorna därnere mer dem smälta ur Salvador Dalí-målningar, med ovalare konturer... Men du talar alltså om alger??
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X