Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande fantasier

Vill ha dig nära
Likt regndroppar som faller i mitt hår och sugs in

Vill ligga i din famn
Låta mig vaggas till sömns

Vill känna din värme
Likt varm stearin mot naken hud

Vill se i dina ögon
Se kärlek, åtrå och sedan drunkna i dem

Vill röra din hud
Spela på den och få små stötar

Vill känna dina andetag
Mot mina bröst som knoppas

Vill kyssa din kropp
Få i mig dina smaker

Vill smeka dig där
Göra dig, se dig upphetsad

Vill älska med dig
Känna dubbel njutning

Nå dit med dig










Fri vers av habibty
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-21 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty