Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapten klänning!

Det finns ingen som kan jämföra sig med dig Kapten klänning
Göran Lindberg
Ja, en riktig idiot är du
En före detta polismästare som nu verkligen har gjort bort sig
Åkt dit
Nu anklagad för sexköp och våldtäkt på barn och så vidare
Och allt annat som har kommit fram säger att du nu är en riktig amöba
En riktig skit
Och som det ser ut nu så kommer du Kapten klänning inom snart själv få känna på känning med många års fängelse
vilket jag tycker du är värd
Du som nu inte tycks hålla någonting kärt
Så hälsa till alla de andra sjuka sex dårarna på Skogome eller Norrtäljeanstalten när du väl kommer dit ifrån mig
Hälsa att de ska passa sig jävligt noga när de kommer ut
ifrån sin trygga verkstad
Så lycka till med dina nya vänner nu Kapten klänning
där lika barn leka bäst….

Ken Cassel
21/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-21 21:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Han bör låsas in länge.....
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel