Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(A Water Baby, målad år 1900 av Herbert Draper (1863 – 1920))


norm al i tet

hennes kropp
Så fina former de har
att se på
ta i besittning

hennes själ
Stöptes inte
i samma form

Den blev stöpt i snäcka och musselskal
i himmelsvida rum

men snöpt
Tål dåligt betittning
Gick
i
stöpet
Vid stupet
Stupfull
Flög ut
Obevingad

Föll
Vatten-fallen
Dånade
Utan dån

Tondövt
ylar
Vargen

Kan tyckas
vackert




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-23 19:11



Bookmark and Share


  Noomi Henning
fint skrivet ^^
gillade den här biten:

Tondövt
ylar
Vargen

Kan tyckas
vackert

^^
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)