Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndersydd

...
sätter nålen i mig
trär stygnen tätt ihop
drar tråden stramare


granskar omsorgsfullt

rustningens härdighet


låter nålen vila
stundens illusion
tror mig vara läkt


binder samman

dubbelknut




Fri vers av Shadow
Läst 188 gånger
Publicerad 2005-11-18 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow