Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill rädda dig


Orden kallnar i din mun

för de är varma

och det är inte du

Din inre längtan slocknar snart

Jag trycker dig emot mig

för att bevara ditt hjärta

som ännu är glödande




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-24 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nästan magiskt intimt.
Närvarande och äkta.
Mycket bra.

//F.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid