Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar

längtar efter mig själv

har letat

men jag försvinner så fort

jag närmar mig

är jag rädd?

nej,bara

på rymmen




Fri vers av Myself
Läst 385 gånger
Publicerad 2004-07-05 20:28



Bookmark and Share


  turkos
bra beskrivet! det är mycket lättare att finna andra än sig själv!
2004-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself