Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre ambivalens


Slå mitt hjärta slå, hur hjärna dig än vill vila.
Ge inte efter för existentiell utmattning.

Så mitt hjärta slå, hur hjärna mig än vill vila.
Ge inte efter för intellektuell utmaning.

Gå mitt hjärta gå. Lämna du mig till vila!
Se ej tillbaka på handlingar ogjorda.

Så mitt hjärta, gå! Hämna mig nu till vila.
Se mig tillbaka då jag handlingar fick gjorda.

Slå mitt hjärta slå. Rämna mig med din bila!
Ge inte efter för irrationell uppmaning.


© Boa Berg
2010-07-25
02:52




Bunden vers (Rim) av Boa Berg
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-25 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg