Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

packat o klart

när packat o klart
är slut

ska jag resa
någonstans

som de jävlarna
aldrig hittar till

hur de än letar!
wow...




Fri vers av Myself
Läst 287 gånger
Publicerad 2004-07-05 20:47



Bookmark and Share


  Martin VIP
är inte dum du! Dit åker jag också.
2004-07-07

  turkos
om du hittar dit, snälla hör av dig, för jag vill med!
2004-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself