Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballad av en moderat

Det finns arbeten
Åt alla anleten
Men det finns några få
Som väljer att stå
Utan pengar och fulla av hat
Riktat mot mig som är moderat
Men den som inga pengar har
Får faktiskt gå med rumpan bar
Det är inte mitt fel
Att de inte gör sin del





Fri vers av Philosophum
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-25 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum