Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smekning



genom andetaget
fuktas sagan

vackraste rimfrost
lämnar silverspår

poesi i blindskrift







Fri vers av Svartsilver
Läst 435 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-07-25 21:10



Bookmark and Share


  Johanne Rydgren Rilje
Tack, läst lite av dig, varför är du numera inaktiv som skriftställare?
Du är mer än värd att läsa!

Johanne
2017-11-04

  Anna*
Underbar i sin koncentrerade form!
2010-08-02

  Ulf D VIP
Fin text, direkt fick den mig att tänka den som en vacker omskrivning för gåshud. Läckert!
2010-07-25

  Anders Perols
Vackra rader
2010-07-25

  Suzy med punkterna
Som skönsång
2010-07-25

  stenen/ Yv Ericsson
mycket fint
2010-07-25

  peter markurth
fint
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver