Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogens rå

Ty dess vingar har många svårt att upptäcka.
De flimrar till någon gång ibland. I det rätta ögonblicket.
Det får räcka


Lätt oupptäckt. Lätt upptäckt.

Kanske känner man av ett väsen. Hur det nu känns.
Skogens rå.
Lavendelblå.

Den skiftar färg efter humör
Blir den vit när någon dör?

Varför fick jag henne i mitt huvud?
Skogens rå

Det flimrade till
Vad var det jag såg?

Var det en aning?
Med en mening

Jag får nog leva i ovisshet
Jag vet inte ens om jag tror på det!







Fri vers av habibty
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty