Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt för många lever skyddade


Overklig lycka

Ingen är lyckligare än den som hämtar sin sanning
från en skyddad tillvaro




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-26 09:15



Bookmark and Share


  KristinaE
kanske så, men i lyckans stund känner jag mig skyddad men stunderna är få! Livet är att för det mesta leva utan skyddsnät...!
2010-10-06

  Emme VIP
Om jag tolkar det så som jag ser det så
hajar jag.. Utifrån hur jag lever idag...
2010-07-26

    Jane S VIP
Är det alla svenskar du syftar på nu?;)
2010-07-26

  Annie b'larsson VIP
Vad är en "skyddad tillvaro"?
2010-07-26

  Anders Perols
Klokt och sant men en skyddad tillvaro är väl ändå bättre än motsatsen?
2010-07-26

  Nina Nightwish
Så sant! Fint!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé