Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del dagar vill man hålla och famna.


Glädje och livslust

Solen stiger upp över bergskammen i öster.
Det jublar och sjunger i själen.

Tjärnen ligger trolsk och vacker.

Dansa barfota på daggvåta ängar.
Blommorna sjunger en vacker melodi.

Känn hur du lyfter och flyter omkring.
Precis så här måste älvorna känna.

Vill hålla kvar denna morgon i min hand.
Jag älskar!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-26 19:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackra vyer
Vackra da´r
ger glädje och
sug i kroppen och
då väcks ju hoppen!
Väl vackert skrivet!
2010-07-28

  Christine Sabel
Härliga medryckande ord, precis vad jag behövde just nu, tack för dem!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP