Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

be en bön, sa du och gav mig en kram

jag är så rädd

jag är så
jävla
förbannat
rädd















































gud hjälp mig




Fri vers av vemod
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 23:06



Bookmark and Share


  P o e t r y S o f i e
tack och lov för Gud :)
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln