Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flagnad färg

Det smärtar att gråta bort flagnad färg,
salta sår och vissna löv.

Att vända andra kinden till,
se något vid vitögats horisont.

Att hantera saknaden och vandra vidare,
längst med död mans strand.

En dag måste man våga falla,
för att känna hur det känns att resa sig.




Fri vers av Furie
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-27 11:52



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert och bildrikt...
2010-07-31

  Michaela Dutius
Mycket väl poetat!
2010-07-27

  mare VIP
Bra skrivet..
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie