Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#1)


spelar backgammon
mot mig själv

jag vinner allt oftare

tar en kaffe
och en cigg
ett korsord

ritar graffitiskisser
med trubbiga kritor

gråter en skvätt
ingen som bryr sig

skötarnas främsta uppgift
verkar vara
att höja årsförbrukningen
av lugnande med
dom där 15 procenten
så att aktieägarna
ska bli nöjda

dagens permission
blev fram och tillbaka
till biblioteket



som var stängt...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-27 12:42



Bookmark and Share


  Svartsilver
du skriver rätt ofta i dagboksform. så jag undrar om du skriver om dig själv och är det så är det sorgligt. men jag hoppas att diktjaget förövrigt ser en ljusning.
2010-07-27

  firefire
aj fan,tungt..
nej ibland undrar varför vissa människor jobbar med andra..ingen sympati eller empati eller förmåga att bry sig lite djupare..
önskar jag kunde lösa korsord med dig då det är roligt och ännu roligare när man är två!
bra och gripande skrivet tycker jag!
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP