Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där hav möter land möter mig ( eller med dig vid min sida)




önskar att ännu en gång

få vandra med dig

vid min sida


där hav möter land möter mig

solen värmer med sina strålar

en vacker molnfri himmel

oändliga klippor som majestätiskt

reser sig ur havets djupa blå


friska vindar blåser genom hela mig

blandar mina tårar med havets sälta


just där ute där vinden tar i

genomfar hela mig med sin kraft

det är där med dig vid min sida

jag förstår


att det är nu jag lever






Fri vers av sunnanvind
Läst 565 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-07-27 14:07



Bookmark and Share


  Jack_iX
Helvärme att läsa o kärlek är vårat allt.
2010-10-07

  walborg
Underbar poesi - vid mötet mellan land och hav finns stor närvaro fångad i denna fina text.
2010-10-03

    Bodil Sandberg
Underbart vacker kärlekspoesi!!
2010-09-24

  Bibbi VIP
Gillar orden starkt.
2010-09-04

  Lasseman VIP
Oj vilken skön känsla du skönjer här min vän.. och det känns av minnen i mitt inre.. kramar och applåder sköna duva..
2010-09-01

  issac.a.m
Helt Underbart...
2010-08-27

  Anna*
Underbart vackert beskrivet med djup och känsla som berör!
2010-08-26

  aol
underbar vacker poesi, så fin berörande
2010-08-09

  Lars Thorelli VIP
Havet som på franska betyder "moder" vaggar oss varsamt, men när det möter land vill det bara erövra.
2010-08-09

  Blåbäret
hur skulle vi kunna överleva utan havet?
och att få befinna sig där med någon man älskar är ju komplett liksom...blir till ett fullkomligt möte :)
2010-08-08

  Eaglemountains VIP
Skriver under på Anits ord .....
2010-07-31

  anits VIP
Underbara rader som du målar
med dina ord, ord som berör, mycket
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind