Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koagulerad Kärlek


Glorian att falla
- Vaddå? - Det vi talade om innan. - Spela död? Bli född?
- Varför frågar du? Du vet vad jag menar, jag vill känna ditt hjärta för det lyckas
det slår.
Du säger "jag är för gammal för att vara ung"
"när jag är sexton år har jag fått uppleva allt!"
- ja och allting har ett mörker
och hon går för att hitta det nära den hon älskar, så vad hittar hon?

Hon kan se dit, till mörkret;

trädgården är konstlad
den beundrar
dom verklighetstrogna blommorna.




Fri vers (Fri form) av Hologram
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram