Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasigubbe skapad av tecknaren Karl Ahlbom,
Vikstentorpet vid Ängratörn i Hälsingland.

 




högsommarmåne med flera

 

*
högsommarmånens
gyllene snitt föregår
ålens mörker

*
det tomma rummet
gränsar till livets lustar

- en ekokammare

*
när hon skalat bort
nödvändiga sysslor

fanns orden kvar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 18:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ser på månen i dina haikus sken när sysslorna försvinner och dina ord ligger här för mig
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP