Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestdämpande

Det är upptäckandet som jag älskar att uppleva
ny hud att vidröra
att urskilja dofter och att försvinna in i nya sinnesstämningar
Hitta platserna på kroppen som ger extra rysningar
platser som öppnar upp
nya vägar att följa

tillfredsställa åtrån med läppar mot mina
upptäcktsfärden
som leder mig till en annan dimension


ögonblicket då jag blundar och tänker på
när mina fingrar kröp gångar i ditt hår
och jag blir berusad av minnet
av din doft som lirkade sig in i mig


ångesten klättrar upp från djupet och på något konstigt sätt
är det nu jag känner mig hemma
Det är här mitt underliv börjar pulsera och jag hoppas lite på
att jag inte ska vara allt för våt

Jag blir berusad av smärtan

Du knullar mig och man kan nästan säga att jag
knullar mig själv

Jag har aldrig älskat och tänker aldrig mer tänka på, han den andra,
jag vet att han ser mig som

..

Blundar
kan inte se dem i ögonen,
jag vill inte se lögnen
trycker kroppen hårdare mot mig
låtsas att tyngden kommer ifrån honom

vi blir som vågor tillsammans
spänningen, och slaget mot klipporna

Det stänker överallt
och jag känner hur ångesten rinner av kroppen


ett sjukt beteende
säger mina vänner
men de vet inte hur det är
förstår inte

De vet inte hur det är att inte kunna andas




Fri vers av TystnadTalar
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-27 19:25



Bookmark and Share


    Nomaden
oj,gripande riktigt äkta!
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar