Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Hispan (#2)


la ett 1000-bitars pussel idag
med lite hjälp
av autist-tommy

det blev en säl

såg en svart kanin
genom rökrummets fönster
och en skata

falun-gongaren
som jag delar rum med
snodde 2 paket cigg
från min byrålåda

raggmunk till lunch

jag blev lite arg
och sparkade sönder
en stol

dom låste in mig
i det vadderade rummet

har börjat
med ny medicin igen

ser fram emot
att få kolla på
simpsons

om 5 timmar...















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-29 12:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Saknar det lite mer drastiska bilderna så te På bara tre år har antalet elchocker inom psykiatrin mer än fördubblats. Sedan en beskrivning hur du mår efter te x en dos psykofarmaka, den får du ju två ggr om dagen så
Lite konflikter är det alltid mellan patienterna, ta med lite sådant med
2010-08-03

  Nina Nightwish
Mycket bra, intressant text! Tycker att den är lite kul faktiskt, dumma mig;)
2010-07-29

  dead_prez
mycket bra. kanske för att jag känner igen mig, speciellt i simpsons om fem timmar... haha
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP