Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skörd



Din mun den kunde
tröska mig

som vispande knivar
genom agnarna från vetet

Allt det nariga gälla
Som tusen nålar

och ögonen
döda som abborrars

Dom gjorde mig sårbar
flimrande

som sorgen
efter husdjur




Fri vers av ulf olsson
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 21:03



Bookmark and Share


  stella
Så olik sorgen kan vara, och kärleken.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson