Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15:35. Somna Hungrig Vakna Halvkåt


Det här är mellandagarna: tiden
mellan hunger och hunger. Dagar

mellan törst och förtvivlan.




Fri vers av ulf olsson
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-29 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson