Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:01. Det Är Så Synd



Den här dagen ska inte lämna
nånting åt fantasin. Den ska

föda sig själv ur ett hål av fläsk.
Den ska vingla fram som en bärsärk

med rullande ögon och löddrig trut.
Godmorgon världen. Jag är en krympling.

I syndens svarta öga.




Fri vers av ulf olsson
Läst 507 gånger
Publicerad 2011-12-21 07:13



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt
2011-12-21

  Gunnar Hilén VIP
Den går inte av för hackor denna morgonhälsning !
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson