Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎04:19. Ful Själ Blues



Natt över världen.

Natt över mig.

Sömn

för dom med rena själar.




Fri vers av ulf olsson
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-01 04:49



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Snyggt
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson