Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎13:10. Jordens Bullshit


Jag utövade min handpåläggning. Och ut
poppade ett minne. Det var i december

när allt är dött. Ett minne om april
när allting föds.




Fri vers av ulf olsson
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson