Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:27. Chop Chop Song



Vattnet är gammalt.
Hungern är dagsfärsk jag

ska måla hela världen lilla mamma.
Sedan stycka den i bitar. Lilla mamma.

Blues.




Fri vers av ulf olsson
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 09:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
Oj, vad bra!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson