Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:46. "You Cant Handle The Truth!"




Jag har förlorat mitt ljud. Jag ser
bara ut. Mitt utseende förskräcker.

Jag får ljuda mina stavelser. Som en dövblind
försöker göra sig gällande.




Fri vers av ulf olsson
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 07:54



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
PERFEKT, ju!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson