Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel


Tilltrasslad,
men vet inte om jag orkar fortsätta fokusera på
den delen av mitt nystan längre.
Tänker:
jag kanske skulle släppa tag om trasslet
och fokusera mer på det som faktiskt fungerar.
Trasslar trasslet kanske ut sig självt då?
Kanske, Kanske inte...
Har kroppsminnen av gamla trassel jag glömt. Gömt?
Vissa trasslade ut sig själva,
andra blev till hårda knutar
som skaver.
Vissa klippte jag av och fick knyta ihop ändarna.
Men det är riktigt farligt, det försvagar livlinan.




Fri vers av Kicka
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-30 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicka