Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenad


Jag är stenen som bryter ytan:

Jag gör!

Är jag inte stenen som bryter ytan,
då är jag ringarna på vattnet:

Jag fortsätter!

Är jag inte stenen och inte ringarna,
då är jag vattnet:

Jag är!

Är jag inte stenen, inte ringarna och inte heller vattnet,
då är jag luften som andas in, andas ut:

Jag berättar!

Odödlighet är ingenting jag strävar efter,
det råkar bara förhålla sig så...




Fri vers av Kicka
Läst 304 gånger
Publicerad 2009-07-26 05:38



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Ambitioner är aldrig fel. Fortsätt!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Kicka