Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas hår har nästan torkat helt nu


Min mamma kunde hålla andan under vattnet längst av alla
Just när jag trodde att hon hade drunknat
flög hon upp och hostade och frustade
och skvätte liv och spottade ord omkring sig
så till den milda grad att man kan kalla henne poet
Vi blev förstås väldigt glada allihop och imponerade
Kanske inte pappa men han klev åtminstone av hennes axlar
Ibland känns det nästan som att hon saknar honom där
för hon kan inte hålla sig under ytan utan hjälp
Men oftast verkar hon trivas på torra land
och hennes hår har nästan torkat helt
och det är skitsnyggt




Fri vers av Kicka
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-02 10:37



Bookmark and Share


  berxper
Alldeles alldeles underbar!
2009-06-05

  kärleks ängel
sån kärlek!!!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Kicka