Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia. Faktiskt. Bör tolkas bokstavligt.


Bortom Uyuni


Flamingo Flamingo i siluett
- svävande elefanthuvuden


Solen i Zenit

Zenit i horisonten

Horisonten i handen

Handen i vatten

Vatten i öken

Öken i himlen


Gudabröder föder solen
solen föder Gudabröder





Fri vers av Kicka
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicka