Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gått och blivit dum


Jag var klok en gång
Men jag förstod det och då blev jag dum

Nu förstår jag att jag är dum
men jag blir inte klokare för det




Fri vers av Kicka
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 04:59



Bookmark and Share


  berxper
Haha.... Intelligent poesi!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Kicka