Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LängstHopp (Sällsam Sport # 04)

 

 

 

 

 



Alla står och hoppar. Det kan vara två personer, det kan vara tiotusen. Vi har sett åtskilliga varianter. Alla står och hoppar. Om man inte hoppar minst en gång i sekunden får man lämna planen. Den som hoppar utanför sin ruta åker också ut. Tävlingen måste ske på Jorden. Bara barfota är tillåtet. Fötterna måste lämna marken vid varje hopp, annars räknas det inte som hopp. Domarna far runt i bekväma rullstolar och kollar hoppfrekvensen mot klockan. Värdinnor frestar med massagebädd och fotvård för dem som ämnar hoppa särskilt länge, så att de kanske kommer på bättre tankar. I somliga mästerskap har samtliga med sig varsin bumerang som får användas. I andra tävlingar får de deltagande försöka spotta på varandra medan man hoppar. Visslingar och sång är dock aldrig tillåtet, på sin höjd stön och grimaser. Den som hoppar längst vinner naturligtvis.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-30 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP