Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vill också jag

Så som vindens slöja

Sveper sig kring ditt ansikte

För ett kort ögonblick döljer dina mörka ögon

Smeker din kind

Glider lätt över dina läppar

Så vill också jag




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 510 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-31 01:34



Bookmark and Share


  Marina Iren Engan
Tack Sonja!
Det uppskattas mycket skall du veta.
2010-07-31

  Sonja Sidorow Lapington
Lycklig blir jag av att du och jag finns i olika tillstånd just nu. Tack för din optimism
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan