Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte.

Du säger att du älskar mig, men du vet ingenting om mig.

Hur jag blev retad under hela uppväxten för ingen anledning alls (då kanske du förstår varför jag har så svårt att börja prata med någon), att min mamma låg på sjukhus på min 20-årsdag, att jag drömde och fortfarande ibland drömmer om att bli vampyr istället för att dö, att jag drömde om att bli författare när jag var liten och min lärare uppmuntrade mig, att jag gråter när ingen ser, jag ångrar så himla mycket att jag var otrogen den enda gången för flera flera år sedan (och hur du gör mig ledsen genom att säga att vi aldrig skulle ha blivit ihop om du hade vetat det innan), att jag är bisexuell men har aldrig ens kysst en tjej, hur mycket pojkflicka jag egentligen är, osv. osv.

Du vet ingenting om mig, hur kan du då säga att du älskar mig?




Dagbok av shirin
Läst 80 gånger
Publicerad 2010-07-31 02:09



Bookmark and Share

  shirin
shirin