Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandwich, sushi och riskakor

Jag har slutat äta frukost
Klockan 1423 köper jag en Sandwich i Konsum-kassan
Två och en halv timme senare står jag i kön till sushistället
2328 äter jag ett par riskakor

Jag glömmer bort att äta
För att som snurrrar i mina tankar
Är du, du och du




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 317 gånger
Publicerad 2012-07-25 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin