Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom är för i helvete inte du

Och man vet att man är kär när allt man ser framför sig är honom sovandes i hennes säng. Det kanske inte ens är sant men det spelar ingen roll. Jag letar fram mina cigaretter ur gömman, jag tänkte slänga dom häromveckan men gjorde det aldrig. Nu är det för sent och jag rökte inte ens en hel cigarett men det spelar ingen roll för han kanske har kysst henne. Jag har hellre cancer än ser det i verkligheten. För jag vill ligga bredvid dig, prata om alla serier och filmer inte bara bakom skärmen. Jag gör en spellista där jag lägger in alla de sorgligaste kärlekslåtarna jag vet och letar fram den största gråtfilmen jag har. Men ingenting hjälper. Drar fram knäckebröd, russin och kvarg ur köket, ska jag vara olycklig ska jag fan vara snygg. Planerar veckan, kanske dra till dedär barhänget bara för att jag kan och hångla upp någon. Vemsomhelst. Ingenting spelar någon roll för du kanske har sovit i hennes säng. Vill ta en sistaminuten, dyka upp utanför din dörr, säga att jag tycker om dig och gå därifrån innan du ens hörde vad jag sa. Försöker desperata komma på alla ursäkter i världen för att komma nära dig, men det går åt helvete. Jag vet att det finns andra pojkar som vill ha mig. Men dom är för fula, för tjocka, för smala, för töntiga. Dom är för i helvete inte du.




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 347 gånger
Publicerad 2012-05-20 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin