Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småstadsliv

Två av dina vänner har bett om att få dejta mig.
Hur många av dina vänner har jag träffat?
Max femton.

Två av femton.
Kan ingen förstå att jag inte vill dejta någon,
bara digdigdig.

Men du är inte ett alternativ just nu,
då dejtar jag hellre ingen.
Ingen ingen alls.




Fri vers av shirin
Läst 364 gånger
Publicerad 2012-06-10 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin