Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle kunna charma strumporna av vemsomhelst

Du bor på andra sidan gatan men jag har aldrig varit i din lägenhet. Vi lämnar alltid varandra vid min port. En kram, en vink, en gruppkram. Jag vill bara att du ska följa med till min lägenhet. Så att jag får somna och ha dig i närheten, det spelar ingen roll om det är bredvid mig i sängen eller om du sover på min soffa. Jag vill bara vara nära dig hela tiden. Dina vänner skriver till mig, om jag följer med ut ikväll så har jag druckit alkohol fem kvällar i rad. Det har aldrig hänt förr. Vet du vilket inflytande du har på mig? Jag vill aldrig säga nej för tänk om du tycker att jag är tråkig då. Det brukar vara jag och fem-sex grabbar och alla tror att vi dejtar. Dom säger att du pratar om mig, och jag tänker varför pratar du om mig? Kanske ger jag ett avtryck i ditt liv, jag hoppas det för du gör avtryck i mitt. Jag har träffat alla möjliga av dina vänner, men du har bara träffat en av mina och om ett par dagar ska vi gå på bio med en annan av mina kompisar. Jag är inte ett dugg nervös, för du skulle kunna charma strumporna av vemsomhelst. Helst vill jag sitta bredvid dig i biosalongen och höra dina andetag och dina skratt högt och tydligt.




Fri vers av shirin
Läst 439 gånger
Publicerad 2012-06-10 12:02



Bookmark and Share


  bögpoesi
Fint!
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin