Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J.

Du känns så genuin och fin
Dina ögon känns äkta
Och dom ser mig

Men du dejtar en kille
Och jag är glad att du berättade för mig
För ingen av dina kompisar vet
Och jag känner mig speciell

Ändå kan jag inte sluta
Önska att det där
meddelandet, smset
Det är från dig

Men vi ska bli stans snyggaste bästispar
Och bästisar delar allt
Fast du vet
Att helst skulle jag dejta dig

(Men det säger jag aldrig utan öl i kroppen)




Fri vers av shirin
Läst 310 gånger
Publicerad 2012-06-10 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin