Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma ut

Du är för viktig för att försvinna. Så jävla viktig.

Men du försvann inte, trots att jag upprepade gånger sa att jag gillade dig.

2013 är året du kommer ut som gay, och jag står fortfarande bakom dig.




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 308 gånger
Publicerad 2013-02-24 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin